Scouting is in Nederland de grootste jeugd- en jongerenorganisatie. Scouting biedt een leuke en spannende vrijetijdsbesteding en voor kinderen en jongeren on een veilige en leerzame spelomgeving. 

In Rotterdam zijn er al vele jaren Scoutinggroepen aanwezig. Op deze pagina’s maak je kennis met Scouting Olivier van Noort. Van hoe het begon in 1945 tot de huidige gang van zaken in de vereniging.

Olivier van Noort staat voor uitdaging! Bij Olivier van Noort besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Olivier van Noort op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, onze groep, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.