Aan- afmelden opkomsten

Meld je af als je onverhoopt niet naar een opkomst of activiteit kan komen. Dan weet de speltakleiding op hoeveel kinderen ze moeten rekenen. Voor groepsactiviteiten en kampen geldt ook dat er aangemeld dient te worden bij de speltakleiding. 

Scoutfit

Net als teamsporten hebben we kleding, een Scoutfit, die wij iedere opkomst aan doen. Kijk bij Scoutfit op onze website of vraag het de speltakleiding. De Scoutfit laat zien dat je bij de scouting hoort en bij welke speltak. Op je Scoutfit heb je insignes deze krijg je als je meedoet met bepaalde activiteiten. Wil je weten waar de insignes op je scoutfit moeten, kijk dan hier.
Op de warme dagen is het mogelijk om een t-shirt te dragen of in de winter een lekkere warme trui. Meer informatie vind je op de website of klink hier.

Scouts Online (SOL)

Scouts Online is de online administratieve applicatie van alle Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Als (nieuw) lid vragen we je, je eigen gegevens bij te houden. Bijvoorbeeld bij verhuizing, een nieuw telefoonnummer of e-mailadres. Je kunt je eigen gegevens ook 24 uur per dag inzien. Maak hier een SOL account aan. Wil je meer weten over sol, klink dan hier.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij Scouting Olivier van Noort. We hebben per seizoen een aantal activiteiten waarbij we de hulp van ouders goed kunnen gebruiken:

  • Schoonmaak- en klusdagen (in het voor- en najaar)
  • Rijden met andere jeugdleden voor zomerkamp en regio-activiteiten
  • Kerstbomen planten

We hebben als vereniging een bestuur en we willen graag dat daarin ook ouders plaatsnemen. We willen een goede balans hebben in het bestuur tussen leden en ouders. Zodra er een bestuurslid aftreedt wordt er een brief naar de ouders van de jeugleden gestuurd met de vraag of er iemand is die de functie wil vervullen binnen het bestuur. Als u zelf een idee heeft of ons ergens mee wilt helpen laat het dan gerust weten.

Uitschrijven einde lidmaatschap

Natuurlijk zien we het liefste niemand bij ons vertrekken. Maar mocht dat toch gebeuren meldt dit dan zo spoedig mogelijk aan de speltakleiding én per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij zorgen dat de uitschrijving per eerst mogelijke gelegenheid in orde wordt gemaakt. Dit wordt schriftelijk bevestigd en vanaf dat moment eindigt de verplichting van contributie.