Stuur een bericht naar de roverscouts

Even in het kort

Wat: De roverscouts

Voor wie: Jongeren van 18 t/m 21 jaar

Wanneer: Elke zaterdag van 19:00 - 23:00 uur

Waar: Honingerdijk 100b


Adviseur:
Lachnan

 

Roverscouts

De roverscouts bestaat uit mensen van 18 tot en met 21 jaar. Meestal komen we op zaterdag avond vanaf 7 uur bij elkaar om gezellig samen iets te gaan doen. Dit kan variëren van brood bakken boven een zwevend kampvuur, tot ´s nacht abseilen of een ruimte verbouwen. De roverscouts bestaat uit een hechte groep van ongeveer 6-7 personen met een eigen semidemocratisch bestuur, bestaand uit voorzitter; penningmeester en secretaris.

Sommige leden zijn tevens leiding, doordat de stam vooral ’s avonds actief is, staat dit elkaar niet in de weg. Binnen de groep zorgt de roverscouts voor vermaak doormiddel van practical jokes en andere ludieke grappen. Ook bereidt de roverscouts af en toe opkomsten voor, voor de jongere speltakken, zodat de leidingteams een voorbeeld hebben voor de rest van het seizoen.

De roverscouts organiseert ook verscheidende activiteiten of verzorgen het terrein om het gebouw.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een flimpje van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hoe gekker je film hoe sneller we je verzoek in behandeling nemen.

 

 

Avonturiers gezocht

Ben jij tussen de 18
en 21 jaar, heb je een
eigen mening en heb
je wel zin in leuke buitenlandse uitstapjes? Word dan roverscout en organiseer samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten. Je kiest drie toffe uitdagingen waarmee je tijdens je roverscoutsperiode aan de slag gaat. Daarna kun je, als je wilt, doorgroeien tot vrijwilliger waarbij je andere scouts begeleidt. Meld je aan of kom langs om te kijken.

 

30% Avonturier
28% Teamspeler
22% Waaghals
20% Bijdehand
_______________
100% Scout
 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!