Waarom een uniform.

Net als bij sportverenigingen hebben we bij Scouting speciale kleding, namelijk de Scoutfit. Deze kleding kan tegen een stootje en laat zien bij welke speltak een lid zit. Maar het vertelt ook andere scouts bij welke groep en regio je hoort. Tijdens de opkomsten, groepsactiviteiten en kampen dragen we altijd deze kleding. We vinden het belangrijk dat het er netjes uitziet en altijd compleet is na het installeren bij de speltak.

Waar bestaat de Scoutfit uit?

De Scoutfit bij Olivier van Noort heeft drie onderdelen: een blouse, groepsdas met dasring en de insignes. Verder dragen we het liefst een donkere spijkerbroek. We raden aan om altijd een oude (spijker)broek en schoenen aan te trekken naar scouting. Kleding kan vies worden en we dragen geen verantwoording voor het onbruikbaar worden ervan. 
Onderstaande links komen meteen uit bij het artikel in de Scoutshop.

We hebben een eigengemaakte groepsdas en daarin. De groepsdas en dasring zitten bij het installatiepakket als je geïnstalleerd word als lid van de speltak. Wil je extra das of daarin dan kun je bij onze webshop bestellen. 
Het installatiepakket bestaat uit:

  • groepdas
  • dasring
  • installatieteken
  • speltakteken
  • regiobadge
  • naambandje

2e kans.

Na het overvliegen heb je meestal een uniform over. Gooi deze niet weg maar geeft deze een 2e kans. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een nieuwe scoutfit aan te schaffen. Wij willen je graag helpen met jou scooutfit een 2e kans te geven. Schenk ons jou scoutfit, wij zorgen er voor dat deze er weer tip top uit komt te zien. Wij halen de badge er voor je van af (deze krijg je netjes terug) en wassen de schoutfit. Controleren of alle knoopjes er nog op zitten en zetten deze indien nodig er aan.
2e Kansjes zijn te vinden op onze webshop en is zichtbaar als je ingelogd bent. Daar zijn ze voor een symbolisch bedrag te betellen.

Scoutshop.

Mocht je producten uit de Scoutshop (online) willen kan je deze ook aanschaffen hij de Scoutshopwinkel in Rotterdam. Bestel bij voorkeur niet online maar ga langs de shop om je uniform te passen. Hier krijg je een goed advies wat het beste is om aan te schaffen. Mocht je liever online willen bestellen mail je bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor maandag 17.00uur besteld in vrijdags in af te halen in de scoutshop. Allen op deze wijze van bestellen houden we de Scoutshop in Rotterdam.
De vrijwilligers van de Scoutshop hebben jarenlang ervaring met scouting en helpen je graag opweg.
Wil je zeker weten op het op aanwezig is of op voorraad, neem dan vooraf even contact met ze op. 
     Heemraadssingel 129
     3022 CD Rotterdam
     010 - 47 72 39 5

30% Avonturier
28% Teamspeler
22% Waaghals
20% Bijdehand
_______________
100% Scout
 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd