Login
> > >

Welpen

Wat zijn Welpen? 

Zit je in groep 4, 5, 6 of 7 van de basisschool? Dan heb je geluk, want dan kun je met de Welpen de jungle in! Het Welpenspel is gebaseerd op het wereldberoemde Jungleboek en gaat over de avonturen van Mowgli, een jongetje dat in de rimboe door een wolvenfamilie wordt grootgebracht. 

Wat doen we bij de Welpen?

De Welpen beleven elke week verschillende avonturen zoals boomklimmen, met kompas speurtochten lopen, EHBO leren, broodjes bakken boven een kampvuur en nog veel meer. Een paar keer per jaar gaan de Welpen op een kampje, op ons eigen clubhuis of misschien zelfs ergens anders! Met pinksteren gaan de we samen met de Bevers, Scouts en Explorers een weekend op pinksterkamp en de eerste week van de zomervakantie gaan we een week op zomerkamp, super leuk! Meer weten? De Welpen komen elke week bij elkaar in het clubhuis op de Honingerdijk. Elke zaterdag tussen 14:00 en 17:00 spelen de Welpen in de Rimboe.

De welpen leiding bestaat uit Mang, Hathi, Chill, Raksha, Baloe, Bagheera en Jacala. Voor meer informatie kunt u bellen naar Mang (Mick) 06-43527782.

Wat dragen de Welpen?

De Welpen hebben een uniform, dat bestaat uit:

  • de groene welpenbloes 
  • de Olivier van Noort-das (alleen te koop op de groep)
  • een dasring

Omdat we zo veel mogelijk ontzettend leuke dingen buiten doen kunnen spullen vies worden. Sterker nog, dat garanderen we! Daarom dragen we geen verantwoording voor het onbruikbaar worden van kleding. Neem dus zeker geen waardevolle spullen mee!

Planning

Maart

Zaterdag 9 maart van 14:00 tot 17:00 op het clubhuis
Fenomenale opkomst met extra veel (oud)leiding! Extra kleding mee!!!

Vrijdagavond 15 maart van 19:30 tot zaterdagochtend 10:00 op het clubhuis.
Filmnacht met Baloe! Neem je matje, kussen, slaapzak, knuffel en een paar goede films mee, we gaan lekker films kijken! Meer info volgt.

Zaterdag 23 maart van 14:00 tot 17:00 op het clubhuis
Fantastische opkomst met Phao!

Zaterdag 30 maart van 14:00 tot 17:00 op het clubhuis
Creatieve opkomst met Bagheera en Raksha!

April

Zaterdag 6 april: Duinenmars!
Vandaag lopen we 5 kilometer over de duinen bij Kijkduin. We zoeken nog ouders die het leuk vinden om te rijden vanaf het clubhuis en daarna gezellig mee te lopen. Voor meer info zie de uitnodiging in de mail!

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd