Login
> > >

Scoutfit

Met de Scoutfit laat je zien dat je lid van scouting bent. Alle scouts dragen een Scoutfit vanaf het moment dat ze geïnstalleerd zijn. Installeren wil zeggen dat je officieel als nieuw lid bent opgenomen binnen de groep. 

De Scoutfit bestaat uit een blouse, een aantal insignes en groepsdas. De kleur van de blouse varieert en geeft aan bij welke speltak je hoort. De bevers hebben een rode blouse, de welpen een groene en de scouts een beige.

De blouse is te koop in de Scoutshop. Soms is er bij de speltakleiding nog een tweedehands blouse verkrijgbaar. Vraag dit eventueel even na. 

De blauw/gele groepsdas, dasring en diverse insignes voor op je blouse ontvang je vanuit de groep tijdens het installeren. 

Wij raden aan om altijd een oude (spijker)broek aan te trekken naar scouting. Kleding kan vies worden en wij dragen geen verantwoording voor het onbruikbaar worden ervan. 

De explorers dragen bij ons als uniform de groepstrui of het groepsshirt met de groepsdas. Alle andere speltakken kunnen deze groepstrui of t-shirt natuurlijk ook aanschaffen. 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd