Login
> > >

Op kamp!

Alle speltakken gaan meerdere keren per jaar op kamp. 

Weekend kampen

Allereerst zijn er de weekendkampen. Iedere speltak organiseert één of meerdere keren per jaar een weekend-kamp in ons eigen clubhuis en/of op een andere locatie. Hierbij slapen we vaak één nachtje van vrijdag op zaterdag, of zaterdag op zondag.

Pinksterkamp

Met pinksteren gaan we traditiegetrouw met heel de groep (bevers, welpen, scouts en explorers) op kamp. We slapen dan 2 nachten in en rond het clubhuis van een andere scoutinggroep in Nederland. 

Zomerkamp

De welpen, scouts en explorers gaan (meestal in de eerste week van de zomervakantie) een hele week met zijn allen op zomerkamp naar een locatie ergens in Nederland. Eens in de vier jaar gaan de scouts en explorers naar het buitenland op kamp. 

Uitje

De bevers gaan nooit op zomerkamp, maar gaan de laatste opkomst iets extra leuks doen, zoals bijvoorbeeld naar de dierentuin of een pretpark.  

Kosten

Voor de kampen die plaatsvinden betaal je kampgeld. De hoogte verschilt per kamp en wordt doorgegeven bij de informatie over het kamp. Soms wordt voor andere activiteiten (zoals de laatste opkomst van de bevers) een bijdrage gevraagd.

Gezondheidsformulier

Om op kamp mee te kunnen gaan is het verplicht het gezondheidsformulier te hebben ingevuld.

 

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!